Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@12:40:14 GMT

افتتاح نخستین مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری در بورس

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۹۸۷۵

افتتاح نخستین مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری در بورس

نخستین "مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری در بورس" با حضور شاپور محمدی رئیس سازمان بورس ، حسین عبده تبریزی، فعال و صاحب‌نظر اقتصادی، حمید آذرخش مؤسس و رئیس هیئت‌مدیره کارگزاری مفید و جمعی از کارشناسان اقتصادی و اهالی رسانه طی مراسمی صبح امروز افتتاح شد. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آغاز این مراسم رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تهران ضمن اشاره به‌ضرورت شفافیت همه شرکت‌ها و کارگزاران بورس گفت: یکی از برنامه‌های مهم این سازمان در سال جاری اصلاح ساختار هیئت پذیرش بورس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاپور محمدی همچنین با اشاره به اینکه باید پیشنهادهای ارائه شده به سرمایه‌گذاران متناسب با سلیقه آن‌ها باشد، افزود: باید تنوع پیشنهادهای سرمایه‌گذاری گسترده باشد و توجه سرمایه‌گذاران را به سمت سرمایه‌گذاری در بورس جلب کرد. وی ضمن اشاره به اینکه سازمان بورس نمی‌تواند به سرمایه‌گذاران خدمات مشاوره‌ای بدهد، ادامه داد: وجود شرکت‌های مشاوره‌ای همچون کارگزاری مفید، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که سازمان بورس سرمایه‌گذاران را به چنین محل‌های معتبری معرفی کند تا با روش‌های صحیح سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام شوند.

رئیس سازمان بورس تهران در بخش دیگری از سخنانش افزود: دفاع از حقوق سرمایه‌گذار و کارگزار وظیفه ما است و لازمه این کار شفاف بودن کارگزاری‌ها در مواردی چون ثبت دفاتر، گردش حساب و کارهایی است که در سامانه معاملات انجام می‌دهند.

وی همچنین با اشاره به ابزارهای مالی اسلامی گفت: کارگزارانی چون مفید می‌توانند با معرفی این ابزارها، در بخش تولید گام بردارند و منجر به تحقق شعار سال که استفاده از کالای ایرانی و رونق تولید در کشور است، شوند.

در ادامه این نشست، مؤسس و رئیس هیئت‌مدیره کارگزاری مفید با اشاره به اینکه در حال حاضر سهم اقتصاد ایران از نسبت ارزش دارایی‌ صندوق‌های سهامی به تولید ناخالص ملیGDP)) تنها نیم درصد است، بیان کرد: این در حالی است که این سهم در کشورهای پیشرفته با اقتصاد پویاتر حتی بالای 100درصد است.

حمید آذرخش با اشاره به سهم مردم آمریکا در چنین صندوق‌هایی افزود: در حال حاضر 43درصد خانوارهای آمریکایی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دخیل هستند و به‌طور متوسط هر خانواده در  چهار صندوق سرمایه‌گذاری می‌کند. این در حالی است که در ایران بیشترین سرمایه‌گذاری به‌صورت سپرده در بانک‌ها انجام می‌شود. در حال حاضر طبق آخرین آمار بانک مرکزی ایران در دی‌ماه سال گذشته یک هزار و 500 میلیارد تومان از دارایی مردم به‌صورت سپرده در بانک‌ها قرار دارد.

وی ادامه داد: با این تفاسیر اگر بخواهیم اقتصاد ایران را از این شرایط دربیاوریم و در زمره کشورهای پیشرفته قرار بگیریم، لازم است این سهم نیم درصدی را افزایش دهیم که مراکز سرمایه‌گذاری در بورس همین عمل را برای مردم انجام می‌دهند.

مدیر توسعه بازار کارگزاری مفید نیز با اشاره به اینکه ما از سال 89 با معرفی معاملات آنلاین دسترسی عموم مردم به بازار سرمایه را فراهم کردیم، گفت: قصد داریم تا توسط این مراکز مشاوره سطح آگاهی عمومی را بالا ببریم و نگرش‌های اشتباه را هم اصلاح کنیم. خیرخواه با اشاره به این هدف اصلی تصریح کرد: در واقع مراکز مشاوره یک هدف بزرگ‌تر را دنبال می‌کنند و آن حفاظت از برند بورس به‌عنوان یک فرصت سرمایه‌گذاری است.

لازم به ذکر است که این مرکز مشاوره از جانب بخش خصوصی و با هدف سامان‌دهی سرمایه‌های خرد راه‌اندازی شده است. خدمات مشاوره‌ای کارگزاری مفید از سوی کارشناسان مجرب به‌صورت حضوری در تمامی دفاتر و به‌صورت رایگان انجام می‌شود. ازاین‌رو علاقه‌مندان می‌توانند برای تعیین وقت مشاوره و آشنایی با بیش از 50 شعبه این کارگزاری به نشانیwww.emofid.com مراجعه کنند.

انتهای پیام/

 

R1010113/P1010113/S7,84/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان نخستین دانشکده علوم خانواده ایران، دوازدهم اردیبهشت با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد